پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۲۳

همایش "رمانتیسیسم و مسئولیت" برگزار می‏شود

همایش "رمانتیسیسم و مسئولیت: مفاهیم، مناقشات و کنشها در اروپا و مستعمره‏های آن بین سالهای 1770 تا 1830"، سوم و چهارم سپتامبر 2010 (12 و 13 شهریور 1389) در دانشگاه قبرس برگزار می‏شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این همایش بر آن است تا به بررسی و تأمل در باب رمانتیسیسم و مسئولیت پرداخته و معانی مسئولیت در نظر و نیز ارزش و اهمیت آن را در نسبت با عمل مورد بررسی قرار دهد.

از آنجایی که کنش به خودی خود، تنها از مجرای امور فیزیکی و جریانات اجتماعی ملموس ظهور و بروز نمی‏یابد بلکه خود را در نوشتن و از طریق شعر، داستان، روزنامه‏نگاری، موسیقی، نقاشی و سایر هنرها نیز نشان می‏دهد، این همایش به تمامی این موضوعات توجه خواهد داشت.

پرسش درباره مسئولیت فردی نسبت به دیگری و جامعه از یک سو و مسئولیت جمعی در قبال کشور، جنس و نژاد از سوی دیگر، و نیز مسئولیت فردی یا جمعی نسبت به مفاهیم انتزاعی‏تری مانند ملت و تاریخ، یا مفاهیم دیگری مانند حیوانات، طبیعت و محیط زیست از دیگر مسایلی است که در این همایش طرح خواهند شد.

"اخلاق و مسئولیت"، "فرد به مثابه مسئول"، "آموزش و قضاوت"، "دیگری"، "تغییر خود و جهان"، "ادبیات، هنر و مسئولیت مدنی"، "مسئولیت و آزادی"، "ایده‏آلیسم بین‏المللی و مسئولیت"، "حقیقت به مثابه مسئولیت"، "چه کسی مسئول خشونت است؟" و "محدودیتهای مسئولیت" از دیگر موضوعات همایش "رمانتیسیسم و مسئولیت" اعلام شده‏اند.

سخنرانان اصلی این همایش پاملا کلمیت، پل همیلتون، کورا کاپلن، لورنس لاکریج و نیکلاس روئه خواهند بود.

کد خبر 1139384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha